keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Haaste #2

Kiitos haasteesta Venla ! :) On pitänyt tehdä tämä postaus jo iät ja ajat, mutta nyt vihdoinkin päätin ottaa sitä härkää sarvista kiinni. Samanlaisen haasteen tein noin vuosi takaperin, joten yritän tällä kertaa haastaa eri ihmiset mukaan :)

Haasteen säännöt ovat seuraavanlaiset :

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

 Haastan seuraavat: (kysymykset löytyvät postauksen lopusta)

Locoscreamer I'm not Insane
Pakenija Emergency Exit
Seppä Eksyneiden sikojen laakso
GhostGirl Päivittäistä elämää
Synninrepijä Hulluuden anatomia
Blackswan Black Swan
Embbe Twisted mind
Lillaego My painful Existense
me Hypochondriac
Maika Battle of the day
PinkPhony Sairaan kaunis maailma

Yritin nyt tällä kertaa pääasiassa valita blogeja, jotka ovat vielä melko alussa ja lukijoita ei ole paljoa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Että jos tätä kautta blogit saisivat vaikkapa lisäbuustia ja enemmän lukijoita :) Mutta ei stressiä haasteen suhteen, tehkää ainoastaan jos se hyvältä tuntuu!

11 asiaa minusta

1. Rakastan paahtaa nuotiolla/grillissä vaahtokarkkeja, kun ne paahtuvat rapsakaksi ulkoa ja ihanan valuviksi sisältä,  nam!
2. Vihaan talvea. Jos voisin, niin muuttaisin jonnekin missä talvea ei ole.
3. Ristiriitaisesti tosin en ole koskaan matkustanut ulkomaille.
4. Olen alkanut harkita tosissani rastojen ottoa jossain vaiheessa. Valitettavasti vain sitä ennen pitäisi kasvattaa pitkät hiukset. Omanvärisiä pitkiä hiuksia mulla ei ole ollut sitten lapsuuden ja se vaatisi totuttelua, koska olen tottunut lyhyisiin hiuksiin.
5. Kauhistuin, kun kuulin että eräs 19-vuotias ei ollut edes kuullut Matrix-elokuvasta! (tuo trilogia kun kuuluu omiin ehdottomiin lemppareihin) Seuraavaksi tuli sellainen olo että meikäläinen ei ole mikään nuori enää, koska onhan siitä tosiaan jo 15-vuotta...
6. Muutenkin olen jämähtänyt melkolailla 90-luvulle monessakin asiassa, varsinkin mitä tulee muotiin ja musiikkiin. Vihaan pillifarkkuhousuja ja kirkkaita värejä. Haluan vaatteeni tummina ja housuni kunnon lahkeilla. En omista yksiäkään pillifarkkuja.
7. Ainoat kohdat kehossani josta mulla ei ole mitään "issueta" ovat korvat ja silmäripset. Se oli melko hermostuttava oivallus.
8. En muista milloin olisin ollut bikineissä rannalla, vai olenko ollut koskaan.
9. Mulla on pakkomielle kihla -ja vihkisormuksestani, tuntuu kuin niihin olisi kehittynyt jokin ylimääräinen tietoisuus; niiden on oltava oikeassa asennossa, aina ja tiedän heti jos ne eivät ole. Mutta ainakaan en pysty hukkaamaan niitä, tajuaisin heti jos ne eivät ole sormessani.
10. Haluaisin opetella leipomaan. Mutta pelkään että lihoisin sen seurauksena, koska ahmimiseen on sitä taipumusta. :(
11. Olen koukussa Clash of Clans-mobiilipeliin

Saadut kysymykset:

1. Mikä on suurin haaveesi? Uskotko sen joskus toteutuvan?
2. Mikä on pahin/oudoin tapasi?
3. Osaatko antaa ja pyytää anteeksi?
4. Kolme mielestäsi kauneinta sanaa?
5. Kerro yksi hyvä ja yksi huono muistosi.
6. Arvostatko johonkin vähemmistöön kuuluvia ihmisiä, kuin muitakin? (esim. vammaiset, homoseksuaalit, mielenterveysongelmaiset, ulkomaalaiset..)
7. Jos sinun täytyisi luopua jostakin aististasi, mikä se olisi?
8. Kerro asia, jolla mielestäsi erotut joukosta?
9. Haluatko joskus tulevaisuudessa perustaa oman perheen? Millaisen?
10. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi? Oletko nyt onnellinen?
11. Jos saisit kirjeen tulevaisuuden itseltäsi, lukisiko siinä että olet kulkemassa oikeaan suuntaan, vai pitäisikö sinun vaihtaa kulkusuuntaa elämässäsi?1. Parantua näistä sairauksista, tai että ne ainakin lievenisivät niin että ne eivät enää rajottaisi elämääni niin paljoa. Olla siis jonain päivänä eheä ihminen.
2. Varmaankin tupakointi. Olen ikuisesti lopettamassa "ihan pian".
3. Mielestäni kyllä ja kyllä, ainakin ajan kanssa.
4. "Minä rakastan sinua".
5. Hyvä muisto: Se kerta kun kannoin siilin käsissäni sisälle asti, mennen rappuset vielä ylös. Siili vain lepäsi pienillä kämmenilläni ihan rauhassa, olin ehkä 5-vuotias. Huusin tullessani että: "Äiti kato, siili!". Heti kun pistin sen maahan ja äitini tuli, se työnsi piikit ulos ja meni palloksi. Jos muistan oikein, niin äidilläni taisi olla hieman työtä saada se takaisin ulos...
Huono muisto: No, näissä on valinnanvaraa... Kun kuulin n. 10-vuotiaana että ihminen jota suorastaan palvoin, oli sairastunut syöpään ja kuolisi pian. Vaikka olin rauhallinen lapsi, niin menin tiedon saatuani huoneeseeni ja aloin hajoittamaan kaikkea, piittaamatta mistään. Edes äitini ei meinannut saada mua rauhoittumaan ja huone meni melkoiseen kuntoon. Muistan ajatelleeni vain että: Nyt olen yksin, ihan yksin, millään ei ole enää mitään väliä.
6. Arvostan kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti ja kohtelen jokaista ihmistä yksilönä.
7. Makuaisti.
8. Hmmm... no tämä hulluus sitä eroa tekee väkisinkin, halusi tai ei... Mutta noh, olen kenties hieman epätavallinen tapaus naiseksi, koska haalin vaatteeni mieluummin kirpparilta ja investoin mieluummin peleihin, muutenkin pelaan paljon ja konsolia ja pc: tä ja muuta härpäkettä löytyy kämpiltä kaikenlaista. Enkä osaa kävellä edes korkokengillä, pitäisi kai joskus opetella... Mutta silti naisellisuuttakin löytyy vaatetuksesta ja meikkaustavasta, silloin kun näihin asioihin jaksaa perehtyä. Viimeaikoina ei ole jaksanut.
9. Perhe minulla on jo, ja se on rakas mieheni <3
10. Olen harvoin onnellinen, se on tunne mikä tuntuu aina lipsuvan karkuun, enkä ole sitä tälläkään hetkellä. Mutta on elämässäni silti monia ilonpilkkuja ja voin olla tyytyväinen moneen asiaan elämässäni, moni asia tulee mieheni kautta. Iloiseksi minut saa myös esim. pelaaminen, liikunta, kirjoittaminen, ystävät (ne muutamat harvat) ja elokuvat. Pidän myös rutiineista, ne antavat olon turvallisuudesta, ja turvallisuus on mielestäni yksi edellytys onnelle.
11. Uskon että tulevaisuuden minä yrittäisi tsempata minua jaksamaan tällä tiellä ja kertoisi miten mahtavaa on kun on vihdoinkin perillä ja eheä.Kysymykseni haastetuille

1. Mikä määrä alkoholia viikossa on mielestäsi liikaa ja onko mielestäsi normaalia ottaa kerran viikossa känni?
2. Asia, joka auttaa eniten silloin kun tuntuu että maailma kaatuu päälle?
3. Hauska fakta itsestäsi, jota moni läheisesikään ei välttämättä tiedä/uskoisi?
4. Paras lukemasi kirja/kirjasarja?
5. Ketä ihailet?
6. Mikä on pelottavin kauhuelokuva jonka olet nähnyt?
7. Jos saisit rahaa jonka voit antaa mihin tahansa hyväntekeväisyyskohteeseen, niin mihin sen rahan lahjottaisit?
8. Osaatko kymmensormijärjestelmän ja käytätkö sitä?
9. Bravuuriruokasi (jaa myös halutessasi sen resepti!)
10. Koira vai kissa?
11. Lempipelisi? Kyseessä voi olla mobiilipeli, facebook-peli, konsolipeli tai pc-peli; peli jolla on nostalgia-arvoa tai sitten yksinkertaisesti vain peli joka vain on järjettömän hyvä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3